The Counting of Days

The Counting of Days


Eight hours of sleep each day = 122 days
(365-122=243 days)

Summer holidays = 61 days
(243-61=182 days)

Festival holidays in a year = 52 days
(182-52=130 days)

Festival Days = 40 days
(130-40=90 days)

3 hours of daily routine = 46
(90-46=44 days)

Winter holiday = 15 days
(44-15= 29 days)

3 hours of studying per day = 15 days
(29-15 = 14 days)

Sick days = 10 days
(14-10 = 4 days)

Travel time in a year = 3 days
(4-3 = 1 day)

Now remains only one day, that is “HAPPY BIRTHDAY”

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »